Az ExperiBar világszinten egyedi, prémium kategóriás, specifikus catering tárgyegyüttes, ami unikális italfogyasztási élményt nyújt a vendégek számára a játékosság és interakció jegyében.

A tárgyegyüttes gasztro-felfedezésre buzdítja használóit, egyúttal párbeszédet indít el közöttük. A szerkezet a vendég figyelmét rabul ejtve igény szerint elősegíti az ital hűtését, dekantálását, látványosan mégis pontosan adagolja a megfelelő italmennyiséget. A kreatív italstand nyújtotta vizuális és taktilis élményeknek köszönhetően a fogyasztó számára kiemelten emlékezetes marad az ital, a márka, maga az alkalom, hiszen jóval többet élt át a már megszokott ízlelésnél, illatolásnál.

A Design Hét Budapest 2017 programsorozaton debütáló ExperiBar standegyüttesünket bor (és párlatok) fogyasztására terveztük. Három egységét funkcionálisan különböző tételekre szabtuk, használatában minél gazdagabb élmény átadására törekedtünk.
A bor fogyasztására tervezett ExperiBar szettel...

  • lehetséges önálló kezdeményezésű gasztronómiai események megvalósítása
  • más tematikájú alkalmakat kísérő, kiegészítő szolgáltatás nyújtása (extra catering
  • inspirálódhatsz egy saját jövőbeni italstandra, igényeidre szabott megoldásokkal, melyet szívesen tervezünk és valósítunk meg!
  • Keress minket elérhetőségeink bármelyikén, szomjazzuk a kérdéseid!